EEN GOEDE EERSTE

INDRUK

MAAK JE MAAR 1 KEER

 

over mij

Ik ben Anita Willemse-Bodewes (1980) en in 2003 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, waar ik de studie Grafisch ontwerp heb gevolgd. Na mijn studie ben ik gaan werken bij Studio Eric Wondergem BNO/(later) De Weijer Design BNO. Daar heb ik ruim 11 jaar lang onder andere gewerkt aan huisstijlen, boek(omslag)en, cd’s, (bord)spellen en brochures. Daarna heb ik zo’n 4 jaar voor uitgeverij Lantaarn publishers gewerkt als ontwerper/art director.

Na veel ervaring te hebben op gedaan vond ik het tijd om op eigen benen te staan en om zelf ‘indruk’ te gaan maken. Aan mij nu de uitdaging om u met uw ontwerp en/of drukwerk indruk te laten maken op uw klantenkring.

 

portfolio

 

klanten

Ik werk voor verschillende klanten, in verschillende marktgebieden. Of het nu een startende eenmanszaak betreft, of een grotere organisatie, ik duik graag in de belevingswereld van degene met wie ik om tafel zit, om samen tot een goed ontwerp te komen, waarmee indruk gemaakt kan worden. Of het nu een eerste concept betreft, of een project inclusief het regelen van het van het drukwerk en het leveren van het eindproduct, ik neem u graag de zorg tijdens dit project uit handen.

Een aantal klanten waar ik voor werk zijn:

AB3, Arjan van den Haak, Art inside, BIJ JD Drukwerkbemiddeling, Bjornbooks, Coco Bookmedia,
Eye D Lashes, Foeken Makelaardij, Gemini, Habitat for Humanity, HarperCollins, Homester interieurstyling, Hypotheek & Financiële Planning Baarn, Lantaarn publishers, Lukkien, Majoor makelaars, Memento, MVastgoedbeheer, PinkRoccade, Seu, Stijlstudio, Snowball, Tanja Timmermans, Toilet op Maat, Vitataal,
Vlampunt en WoWonen.

 

contact

Meer weten? Neem dan contact met mij op!

 

Indruk Grafisch Ontwerp

Anita Willemse-Bodewes
Bunder 16
3763 WC Soest
06 – 106 417 29
anita@indrukontwerp.nl